students
You are here:

Lustrum IX

Beste MUKkers,

Het is bijna zover, Lustrum IX komt eraan! De Lustrum Commissie is de afgelopen maanden hard aan het werk geweest, en heeft voor jullie een super tof programma opgezet. Het belooft dus een super gaaf Lustrum jaar te worden! Op deze pagina kun je de eerste informatie vinden voor de activiteiten die zullen plaatsvinden, en via het aanmeldformulier kun je je al aanmelden voor het openingsfeest en het gala!

Lustrum planning

Thema

Novem Nexus, of te wel, De Negen Verbindingen! Het is natuurlijk het negende lustrum van MAK dus dit zal niet compleet uit de lucht komen vallen. Na brainstorm meetings over het thema kwamen wij eigenlijk steeds terug op één woord: Verbinding. Bij MAK worden herinneringen gemaakt die voor altijd blijven bestaan, en op deze manier voelen MAKkers en MUKkers zich voor eeuwig verbonden tot elkaar. MAK of MUK, vele zullen elkaar nog regelmatig zien en terugdenken aan de herinneringen die ze samen hebben opgedaan, wij zullen altijd met elkaar in verbinding staan. Novem Nexus!

Lustrum planning

  • Openingsfeest, 22 juni
    Het negende Lustrum zal geopend worden met het openingsfeest op 22 juni, bij Arbies Beachhouse in Berkel-Enschot. Arbies Beachhouse bestaat uit een zaal en buitenlocatie, ideaal dus voor een openingsfeest in de zomer. Arbies ligt op 15 minuten fietsen van Tilburg Centraal, en is dus prima bereikbaar met de (ov-)fiets. Er zal ook vervoer geregeld worden vanaf Tilburg, mocht je er niet met de fiets kunnen komen. De dag zal beginnen om 16:00 uur, waarbij iedereen ontvangen wordt met een lekker glaasje bubbels om het feest zo goed te beginnen. Daarna zal er voldoende drank en eten zijn gedurende het hele programma, dit is dus allemaal geregeld! Het feest eindigt om 22:00 uur, waarna een afterparty in Tilburg Centrum natuurlijk zeker mogelijk is.
  • Doe activiteit, 14 september
  • Party activiteit, 26 oktober
  • Gala, 2/3 november
    Het Lustrum kan natuurlijk maar op één manier afgesloten worden, met een gala! Het gala zal plaatsvinden op zaterdag 2 november in kasteel Maurick in Vught, op 10 minuten rijden van trein station Vught. We zullen overnachten in hotel De Ruwenberg in Sint-Michielsgestel op 15 minuten rijden van kasteel Maurick. Het gala zal om 18:00 uur starten, je zal hier ontvangen worden met een glaasje bubbels waarna we zullen genieten van een drie-gangen diner. Aansluitend zal het feest op de dansvloer beginnen, dit zal tot 02:00 uur duren. De gehele avond zullen er naast het drie-gangen diner ook snacks zijn, en is er onbeperkt drank. Er zal ook vervoer geregeld worden naar het hotel, waar we zullen overnachten en ontbijten de ochtend erna. Zo hoef je nergens aan te denken! 

Zie boven aan deze pagina voor de link naar het aanmeldingsformulier!